Kookstudio Simpel High Tea

Het begrip High Tea bestaat al zo’n 175 jaar. Het verhaal wil dat de toenmalige hertogin van Bedford, tegen vier uur honger kreeg. Ze wilde niet wachten tot het diner en er werd haar een lichte maaltijd met thee geserveerd. Het idee sloeg aan en al gauw werd het gewoon om een afternoon tea te gebruiken in het Verenigd Koninkrijk. De afternoon tea is in de loop der tijd uitgebreid tot een High Tea met diverse zoete en hartige gerechten. Ook in Nederland wordt de High Tea steeds populairder.

 

In ons theearrangement van vijf gangen proef je vijf heerlijke theesoorten en tijdens iedere gang maken we met elkaar lekkere hapjes die passen bij de thee.

 

Denk hierbij aan o.a. een mini tosti met geitenkaas en paprika, minicroissant met brie, peer en pecannootjes, scones met clotted cream en marmelade, roerei met zalm, chocolade dip met verse aardbeien, etc.

 

Deze hapjes zullen niet alleen heerlijk smaken maar er ook prachtig uitzien.

 

Daarnaast zorgt jouw creativiteit voor een stijlvolle vormgeving van deze high tea, want je maakt passende decoraties in ons Styling atelier. Dat wordt dubbel genieten!

Wanneer?

Deze workshop kan dagelijks plaatsvinden van 13.30 tot 18.00 uur.
(In overleg kan voor groepen van deze tijden worden afgeweken.)

 

Koffie, thee en tapwater zijn bij de prijs inbegrepen. Overige drankjes worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht. Ook kun je gebruik maken van het drankenarrangement.

 

High TeaHigh Tea
Kookstudio Simpel contactmogelijkheden bel mij terug E-mail ons reserveren